Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання виконавчого комітету

Новина
01.05.2024
В понеділок, 29 квітня, в Білоберізькій сільській раді відбулось засідання виконавчого комітету. Порядок денний включав понад десять питань. Серед яких були розглянуті питання про утворення комісії з питань евакуації Білоберізької сільської ради та затверджено відповідне положення.
 
Розглянули питання про надання статусу дитині, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, про доцільність позбавлення батьківських прав мешканки громади, стосовно малолітньої дитини, про призначення та реєстрацію помічником дієздатної особи, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки, про припинення повноважень помічника дієздатної особи.
 
Також члени виконкому розглянули заяви та звернення громадян та прийняли по цих питанням відповідні рішення.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше