Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПАМ’ЯТАЄМО, ШАНУЄМО ГЕРОЯ, ЯКИЙ ВОЮВАВ ТА ЗАГИНУВ ЗА ЄДИНУ УКРАЇНУ 05 ЛИПНЯ 2015 РОКУ!

Новина
05.07.2024
Шлімкевич Василь Андрійович народився 1 листопада 1970 р. в селі Хороцеве Верховинського району. Навчався в початковій школі у Хороцевому, навчання продовжив у Білоберізькій ЗОШ. По закінченні 9-ти класів навчався в деревообробному училищі Івано-Франківська, спеціальність столяр. Строкову військову службу пройшов в Узбекистані. Брав участь у кількох війнах. В цивільному житті працював на різних роботах, займався домашнім господарством.
З початку створення 4-го батальйону оперативного призначення Національної гвардії «Крук» служив у ньому, був снайпером на блокпостах поблизу міста Попасна. 14 лютого 2015-го перейшов у 80-ту десантну бригаду, старший сержант, розвідник.
5 липня 2015 року загинув під час виконання службових обов'язків на одному з блокпостів у Луганській області на кордоні з Росією.
Без Василя лишились дружина Людмила Дмитрівна та дві доньки, Іванна 1998 р.н. і Марія 2004 р.н.
Похований 9 липня 2015-го в селі Хороцеве.
На фасаді Білоберізької ЗОШ відкрито меморіальну дошку випускнику Василю Шлімкевичу.
Вічна пам'ять та слава Герою!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше