Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Верховинська районна філія Івано-Франківського обласного центру зайнятості провели виїзний семінар з роботодавцями в Білоберізькій ТГ

Новина
21.10.2021

Щоб ефективно вирішувати проблеми зайнятості населення шляхом оперативного укомплектування вакансій, створення нових робочих місць, 20 жовтня 2021 року працівники Верховинської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості провели виїзний семінар з роботодавцями в Білоберізькій ТГ на тему «Види послуг служби зайнятості роботодавцям».

Метою заходу було розкрити переваги легального працевлаштування в Україні та застерегти від шахрайства у працевлаштуванні, ознайомити з послугами, які надає служба зайнятості роботодавцям.

Відкрила захід директор районної філії Марія Семенюк, яка ознайомила із ситуацією на ринку праці в районі, функціями та завданнями служби зайнятості, наголосила про переваги праці в законодавчому полі та негативні сторони «тіньової зайнятості», недопустимість і можливі правові наслідки використання робочої сили з порушенням трудового законодавства.

Надія Прокопишин, фахівець відділу взаємодії з роботодавцями районної філії, розповіла про спектр послуг для роботодавців, роботу електронних сервісів служби зайнятості, зокрема, «Електронного кабінету роботодавця».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше