Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

1 червня День захисту дітей

Новина
02.06.2021

   З днем захисту дітей! Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здорова і оточена турботою батьків. Нехай дітям завжди світиться сонце яскраво, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі для них сяятимуть мільйони красивих зірок. Службою у справах дітей спільно з відділом освіти, культури,  молоді та спорту та поліцейським офіцером громади проведено 1 червня -  Міжнародний день захисту дітей. 

Програма заходу:

  • реєстрація учасників;
  • святковий концерт;
  • конкурси: «Веселі старти», «Естафета», «Пальчикове малювання», з подарунками;
  • бібліотечні виставки та майстер класи по в’язанню, крючкуванню та поробки з паперу;
  • солодкі подарунки для всіх учасників свята.

    У святі взяли участь Білоберізький сільський голова Дмитро Іванюк, заступник сільського голови Василь Пилипюк, начальник служби у справах дітей Надія Гавучак, поліцейський офіцер громади Мирослав Мегедин, дільничний Верховинського РВ УМВС Василь Лаб’юк, Кавінський Володимир Іванович – начальник відділу комунального майна виконавчого апарату районної ради та Рибчук Володимир Миколайович – начальник відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування Верховинської районної державної адміністрації.

    Неабиякий інтерес у малечі викликав спеціальний автомобіль правоохоронців. У поліцейському авто діти могли посидіти, увімкнути спеціальні звукові та світлові сигнали та сфотографуватися.

     За сприянням Білоберізького сільського голови Дмитра Іванюка було обдаровано подарунками дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. На свято завітали гості 

     Бажаємо  Вам маленьким громадянам  щасливого дитинства, бути  здоровими, завжди усміхненими та впевнено дивитись у майбутнє, адже саме від Вас залежить те, яким воно буде.

Зі святом Вас!





2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше