Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

26 квітня 2021 року управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведе онлайн-семінар на тему: «Права споживачів на інформацію про товари (роботи, послуги) у сфері торговельного та інших видів обслуговування».

Оголошення
22.04.2021

Даний захід розроблений з метою реалізації проекту «Комунікаційна платформа для бізнесу», що сприятиме вирішенню проблемних питань у сфері захисту прав споживачів, зменшенню адміністративного тиску на бізнес, пошуку соціальної рівноваги в суспільстві.

 

Основні питання, що будуть розглянуті в рамках семінару:

  1. Права споживачів на інформацію про продукцію, зміст статті 15 Закону України «Про захист прав споживачів».
  2. Права споживачів у сфері торговельного та інших видів обслуговування.
  3. Інструкція «Про порядок позначення роздрібних цін на товари народного споживання».
  4. Інформація про товари через призму законодавства державного ринкового нагляду. Вимоги сьогодення .
  5. Інформування надавачів та споживачів послуг щодо нормативного врегулювання питання використання державної мови у сферах торгівельного та інших видів обслуговування.

 

Місце проведення:  інтернет-платформа скайп.

 

Запрошуються: суб’єкти господарської діяльності та уповноважені особи, відповідальні особи за роботу консультаційних центрів управлінь, відділів Головного управління, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, громадських об’єднань споживачів, ЗМІ.

Про визначені кандидатури (прізвище, ім’я, по батькові, посада, номер телефону, логін в скайп) необхідно повідомити до 23 квітня 2021 року на електронну адресу: ifyzps@ukr.net.

 

Контактний телефон:   0954204822  (Любов Осудар)

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше