Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

27 травня 2019 року о 10-00 год. відбудеться навчання з питань дотримання санітарного, харчового законодавства та законодавства з питань захисту прав споживачів.

Оголошення
20.05.2019

27 травня 2019 року  о 10-00 год. відбудеться  навчання з питань дотримання санітарного, харчового законодавства та законодавства з питань  захисту прав споживачів для працівників системи Івано-Франківської обласної спілки споживчих товариств.

 

Запрошуються:  голови  правлінь споживспілки,  їх заступники по торгівлі, керівники  торгівельних підприємств, закладів ресторанного господарства, агропродовольчих ринків, підпорядкованих Облспоживспілці.

 

Основні питання, що будуть розглянуті в рамках заходу:

  1. Функції Держпродспоживслужби щодо дотримання операторами ринку харчових продуктів чинного законодавства.
  2. Профілактика виникнення харчових отруєнь.

3.Особливості реалізації непродовольчої групи товарів в контексті законодавства про захист прав споживачів, ринкового та метрологічного нагляду.

  1. Вимоги   до операторів ринку харчових продуктів, їх права, обов’язки та відповідальність згідно чинного законодавства
  2. Особливості впровадження процедур  заснованих на принципах НАССР для торгівельних підприємств, закладів ресторанного господарства, агропродовольчих ринків.
  3. Маркування харчових продуктів. Надання інформації  для споживачів щодо харчових продуктів.

 

Місце проведення:   м. Івано-Франківськ  вул. Грушевського, 11

                                 зал засідань Облспоживспілки.

 

Контактний телефон: (0342) 51-13-89, Шевага Лариса Валер’янівна.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше