Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

5 жовтня Білоберізькій громаді передано 2 сучасні автомобілі швидкої допомоги із новітнім медичним обладнанням

Новина
06.10.2021

Вчора, 5 жовтня в селі Яблуниця Білоберізької сільської територіальної громади відбулося вручення двох автомобілів швидкої допомоги Toyota Land Cruiser Prado до Центру безпеки громади.

У заході взяли участь голова РДА Василь Бровчук, голова Білоберізької територіальної громади Дмитро Іванюк, директор КНП «Обласний клінічний центр екстреної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради» Мирон Матейко, голова районної ради Юрій Філипчук, депутати Верховинської районної ради, депутати Білоберізької сільської ради, старости сіл Білоберізької територіальної громади, жителі села Яблуниця.
Настоятель церкви Чуда Архистратига Михаїла отець Василь освятив автомобілі швидкої допомоги, побажав працівникам Божого благословення і щоб Матір Божа завжди оберігала під Своїм Покровом.
Також Дмитро Іванюк ознайомив присутніх з комплектацією автомобіля. Так, зокрема, він обладнаний дефібрилятором, ¬кардіомонітором з ритмом та записувачем показників пацієнта, електрокардіографом з функцією дистанційної передачі ЕКГ, кисневими балонами, монітором тиску крові, устаткуванням для ін'єкцій, пристроями для перенесення пацієнтів та засобами траспортної мобілізації, різними видами шин і вакуумним матрацом.
Верховинський район на даний час вже отримав 4 транспортні засоби такого типу. Вони базуються в селах Яблуниця, Білоберізка, Красноїлля та смт. Верховина.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше