Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Бюджет участі стартує!!!

Новина
20.03.2020

Білоберізька сільська рада ОТГ оголошує про початок прийому проектів громадських ініціатив у рамках програми "Бюджет участі Білоберізької ОТГ" з 20 березня 2020 року.

Подавай цікаві ідеї та голосуй за проекти для покращення свого села в Білоберізькій ОТГ!

Що таке бюджет участі?

Бюджет участі – демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення ОТГ та/або голосування за них.

Будь-який житель ОТГ може подати проект, пов’язаний з покращенням життя в ОТГ, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проект реалізують в рамках бюджету 2020 року.

Платформа «Громадський проект» дозволить вам брати участь в конкурсі, не виходячи з дому: ви можете подати заявку on-line і відслідковувати долю свого проекту прямо на сайті.

Загальний обсяг Бюджету участі на 2020 рік складає 140 000,00 грн.

Максимальний розмір фінансування з бюджету громади одного проекту 10 000 грн.

Детальна інформація: https://biloberizka.pb.org.ua/about.

Посилання на офіційні документи "Бюджету участі" та форма подачі заявки: https://biloberizkaotg.gov.ua/useful-info/byudzhet-uchasti.

Бланки заяви на проект: https://biloberizka.pb.org.ua/help/forms

Результати минулорічного конкурсу: https://biloberizka.pb.org.ua/statistics/247.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше