Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Державні інспектори Держпродспоживслужби підвищили рівень знань у сфері органічного виробництва

Новина
13.12.2023

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області взяли участь у навчанні державних інспекторів Держпродспоживслужби на тему виробництва, обігу та маркування органічної продукції, яке відбулося  05-06 грудня 2023 року у  Житомирській  області.

Навчання проведено за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (OFTP), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

Під час навчання учасники відвідали операторів ринку харчових продуктів тваринного походження з виробництва органічних молочних та м′ясних продуктів.

В рамках програми фахівці Органік Стандарт разом з державними інспекторами Держпродспоживслужби провели навчальні пілотні заходи державного нагляду (контролю) стосовно дотримання операторами вимог законодавства у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше