Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Допомога війську – те, над чим маємо працювати щоденно усі разом

Новина
01.02.2024
Про це йшлося під час чергового засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність», яка відстежує використання бюджетних коштів.
 
Заслухали голів трьох прикарпатських громад – Долинської, Ямницької та Делятинської - й проаналізували місцеві бюджети на 2024 рік, зокрема прогнозовані видатки на підтримку військових формувань.
 
Варто зазначити, що торік прийнято рішення про спрямування надходжень ПДФО від військовослужбовців до державного бюджету. Відтак робочою групою було рекомендовано громадам області врахувати це та передбачити фінансовий ресурс на цей рік. Проте не всі взяли це до уваги, натомість спрямували кошти на потреби, які не є першочерговими у час війни.
 
Наголошувалося, що в останні дні 2023 року чимало тегромад Прикарпаття активно проводили роботи щодо облаштування прибудинкових територій, ремонтували вуличне освітлення, закуповували обладнання та техніку, оновлювали дорожнє покриття в той час, коли область накрили потужні снігопади.
 
Вкотре закликали громади не забувати про те, що в країні триває повномасштабна війна, адже багато краян боронять державу і потребують підтримки.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше