Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Електронний сервіс Громадський бюджет

Новина
01.02.2022
Для громадян платформа є ефективним способом подати ідею та своїм голосом особисто вирішити, на що саме спрямувати кошти місцевого бюджету.
КОНКУРС: ШКІЛЬНИЙ ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ 2022
Подача проектів
- Проєкт планується на базі ЗЗСО та на землях, які належать на праві комунальної власності Білоберізької сільської ТГ, на території будівель (приміщень) загального користування та об’єктів соціально-культурної сфери комунальної форми власності; - Проєкт спрямований на покращення умов освітнього процесу; - Проєкт здійснюється в межах одного календарного року; - Проєкт не порушує прав інтелектуальної власності; - бюджет Проєкту, розрахований командою проєкту, включає усі витрати, пов’язані з: закупівлею сировини, матеріалів, комплектуючих; оплатою стороннім підрядникам послуг логістики (доставка, монтаж, зберігання); оплатою праці виконавців; інформуванням жителів про реалізацію проєкту (у разі необхідності), - команда проєкту за власним бажанням має право включити до витрат Проєкту власний внесок або внесок третіх осіб, як фінансовий так і не фінансовий (послуги, роботи, матеріали, обладнання тощо); - Проєкт відповідає критерію загальнодоступності, який передбачає можливість користування продуктом Проєкту усіма учнями та ученицями всіх ЗЗСО громади без виключення.
Посилання для подачі ідей та підтримки->https://budget.e-dem.ua/2620880500
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше