Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

Новина
24.02.2021

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини

з питань протидії  коронавірусу

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 15 до 21 лютого 2021 року здійснили 2336 моніторингових відвідувань. Виявлено 357 порушення (15,2%), складено 213 протоколів, надано 176 приписів і пропозицій, направлено 66 листів в органи місцевого самоврядування, 69 – в Національну поліцію. 

Всього працювало  44 робочі групи. 

Перевірки проводилися за участю представників 15 територіальних громад.

Зокрема перевірено:

- заклади громадського харчування – 540: 72 порушення (13,3%), 47 протоколів, 42 приписи і пропозиції, 11 листів в органи місцевого самоврядування, 10листів  в Національну поліцію;

- заклади дошкільної освіти – 11: порушень не було;

- заклади загальної середньої освіти – 8: 2 порушення (25%), 2 приписи;

- об’єкти торгівлі продовольчими товарами – 922: 162 порушення (17%), 108 протоколів, 69 приписів та пропозицій, 32 листи в органи місцевого самоврядування, 36 – в Національну поліцію;

- об’єкти торгівлі непродовольчими товарами – 622: 90 порушень (14%), 46 протоколів, 44 приписи та пропозиції, 18 листів в органи місцевого самоврядування, 18 – в Національну поліцію;

- агропродовольчі ринки – 44 перевірки: 12 порушень (27%), 12 протоколів, 11 приписів, 4 листи в органи місцевого самоврядування, 3 – в Національну поліцію;

- інші заклади (перукарні, салони краси, спортзали, фітнес-клуби) – 106: 11 порушень (10,3%), 6 протоколів, 5 приписів, 2 листи в органи місцевого самоврядування, 1 – в Національну поліцію.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше