Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Конкурс на заміщення вакантної посади державного реєстратора відділу організації надання адміністративних послуг Білоберізької сільської ради.

Оголошення
04.03.2021

 Білоберізька сільська рада    оголошує конкурс на заміщення вакантної посади –  державного реєстратора    відділу організації надання адміністративних послуг Білоберізької сільської ради - одна вакансія .

 

          Кваліфікаційні вимоги – вища освіта   не нижче ступеня  магістра, спеціаліста за спеціальністю правознавство, вільне володіння державною мовою.

Сертифікат про підтвердження професійної компетентності у відповідній сфері державної реєстрації (отриманий в установленому законодавством порядку).

         Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності не менше 1 року. Наявність досвіду у сфері державної реєстрації фізичних та юридичних осіб, державної реєстрації речових прав схвалюється.

       Бажаючі взяти участь у конкурсі, надають до конкурсної комісії такі документи:

 

  • заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби;
  • заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;
  • дві фотокартки розміром 4 х 6 см;
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • копію документа, який посвідчує особу;
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);
  • довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

Особи, які працюють у державному органі, де оголошено конкурс, і бажають взяти у ньому участь, зазначених документів до заяви не додають.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції”

  Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).  

Документи щодо участі у конкурсі приймаються конкурсною комісією Білоберізької сільської ради  протягом 30 днів з дня публікації оголошення, село Білоберізка, присілок Центр Верховинського району Івано- Франківської області, Білоберізька сільська рада.

             Додаткові відомості щодо оплати праці та умов проведення конкурсу        можна отримати у виконавчому комітеті Білоберізької сільської ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше