Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Конкурс на заміщення вакантної посади начальника Служби у справах дітей Білоберізької сільської ради

Оголошення
25.02.2021

Білоберізька сільська рада об’єднаної територіальної громади Верховинського району Івано – Франківської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади  начальника   Служби у справах дітей  Білоберізької сільської ради   – одна вакансія

          Кваліфікаційні вимоги – вища освіта відповідного професійного спрямування не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою,  стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.  

       Бажаючі взяти участь у конкурсі, надають до конкурсної комісії такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби;
  • заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;
  • дві фотокартки розміром 4 х 6 см;
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • копію документа, який посвідчує особу;
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);
  • довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

Особи, які працюють у державному органі, де оголошено конкурс, і бажають взяти у ньому участь, зазначених документів до заяви не додають.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції”

  Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо). 

Документи щодо участі у конкурсі приймаються конкурсною комісією Білоберізької сільської ради  протягом 30 днів з дня публікації оголошення, село Білоберізка, присілок Центр Верховинського району Івано- Франківської області, Білоберізька сільська рада.

             Додаткові відомості щодо оплати праці та умов проведення конкурсу можна отримати у виконавчому комітеті Білоберізької сільської ради.

  

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше