Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Меморандум про співпрацю

Новина
23.04.2024

Між Білоберізькою сільською територіальною громадою, Громадською організацією «Лісові ініціативи і суспільство» та Національним природним парком «Верховинський» підписано меморандум про співпрацю.

Мета меморандуму – об’єднати зусилля щодо розробки та реалізації спільних проектів та програм сталого соціально-економічного розвитку Білоберізької територіальної громади.

Меморандумом сторони підтвердили наміри та сприяння у сталому розвитку територіальної громади та установи природно-заповідного фонду у галузях екології та довкілля, лісового господарства, комунальної та соціальної інфраструктури, підприємництва та бізнесу, креативності, туризму, культури, спорту та громадянського суспільства.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше