Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На Івано-Франківщині лабораторне обладнання Держпродспоживслужби використовується для діагностики коронавірусу

Новина
06.04.2020

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», відповідно до спільного наказу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області та ДУ «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України», до роботи з недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, до складу робочих груп залучено спеціалістів управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства.

Важливим етапом співпраці установ з метою покращення і прискорення діагностики хвороби COVID-19 стала передача Головним управлінням Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області до ДУ «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України» лабораторного обладнання (Ампліфікатор  Exicycler 96 з комплектуючими)  для проведення досліджень методом ПЛР.

Крім того, спеціалісти Івано-Франківської державної регіональної лабораторії Держпродспоживслужби надають методичну допомогу при проведенні досліджень на даному обладнанні.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше