Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Набута інвалідність дитини. Поради батькам і фахівцям

Новина
14.12.2022

Завантажити брошуру також можна за посиланням: https://www.unicef.org/ukraine/documents/acquired-disability

Посібник містить інформацію про порядок дій для оформлення інвалідності дитині, види допомог та підтримки, на які має право дитина з інвалідністю, та порядок їх отримання, інклюзивну освіту, а також рекомендації щодо батьківської підтримки дитини, облаштування домашнього та освітнього простору тощо.

Просимо розповсюдити дану брошуру на наявних інформаційних ресурсах (офіційні сайти, сторінки в соціальних мережах), серед установ, закладів, структур, які надають послуги сім’ям з дітьми, які отримали травми і поранення, які призвели/можуть призвести до інвалідності (в т. ч. органів соціального захисту населення, центрів надання адміністративних послух, закладів охорони здоров’я, освіти, надавачів соціальних послуг, надавачів реабілітаційних послуг тощо), з метою організації подальшого  інформування сімей з дітьми.

 

Додаток на 44 арк.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше