Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Нова сторінка в історії спортивних досягнень громади

Новина
23.02.2024

З 22 лютого 2024 року історія спортивних досягнень отримала нову сторінку, коли на базі Довгопільського ліцею відбувся ІІ (територіальний) етап з баскетболу серед юнаків та дівчат за проєктом «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед закладів освіти Білоберізької територіальної громади.


До учасників заходу з вітальним словом звернулись - начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Галина Дмитроняк, головний суддя змагань – Віталій Бруч, командир ППД 201 бригади ТРО Василь Маротчак, які побажали всім командам-учасникам змагань у такий складний для нашої держави час наснаги, сил, витримки та подальших перемог.
У змаганнях взяли участь 6 команд закладів загальної середньої освіти Білоберізької громади: Гринявський ліцей, Довгопільський ліцей та Черемошнянський ліцеї.


Всі команди-учасники нагороджені грамотами відповідно зайнятих місць.


Результати:
Юнаки
І місце – Довгопільский ліцей  під керівництвом учителя фізичної культури Василя Кіцнака.
ІІ місце – Гринявський ліцей (вчитель фізичної культури Володимир Рубаняк)
ІІІ місце Черемошнянський ліцей (вчитель фізичної культури Богдан Маротчак).


Дівчата:
І місце – Черемошнянський ліцей (вчитель фізичної культури Любов Попюк).
ІІ місце – Довгопільский ліцей  (вчитель фізичної культури Василь Кіцнак).
ІІІ місце Гринявський ліцей ліцей №1 (вчитель фізичної культури Володимир Рубаняк).


Дякуємо за допомогу в організації та проведенні змагань колективу Довгопільського ліцею, всім командам-учасникам та вчителям фізичної культури за активну участь у заході.   
ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ! РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!
Дякуємо ЗСУ!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше