Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення жалоби

Новина
17.09.2022

З метою вшанування пам`яті загиблого військовослужбовця під час виконання бойового завдання із захисту суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України у війні росії проти України, жителя села Устеріки  Мацап'яка Василя Васильовича, керуючись статтями 42, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

 

  1. Оголосити 18-19 вересня 2022 року Днями жалоби на території Білоберізької сільської територіальної громади.
  2. На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.
  3. Обмежити проведення розважальних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського транспорту.
  4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше