Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста ІI категорії відділу бухгалтерського обліку та звітності .

Оголошення
06.01.2022

Білоберізька сільська рада   оголошує конкурс на заміщення вакантної посади  спеціаліста ІI категорії відділу  бухгалтерського обліку та звітності  – одна вакансія. 

          Кваліфікаційні вимоги –  вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою (наявність державного сертифіката про рівень володіння державною мовою, що видається Національною комісією зі стандартів державної мови не нижче  вільного володіння першого ступеня (С1),  без вимог до стажу роботи.

       Бажаючі взяти участь у конкурсі, надають до конкурсної комісії такі документи:

  • копія паспорта громадянина України;
  • письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади в  місцевому самоврядуванні, до якої додається резюме в довільній формі;
  • письмова заява щодо не застосування до особи заборон , визначених ч.3 або 4 ст. 1 Закону України «Про очищення влади» та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного  Закону  або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки;
  • заповнену особову картку (форми П-2 ДС) з відповідними додатками);
  • дві фотокартки розміром 4×6 см.;
  • копії документів про освіту;
  • копію військового квитка;
  • сертифікат про рівень володіння державною мовою;
  • декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2021 рік, подану на офіційному сайті НАЗК.



Документи щодо участі у конкурсі приймаються конкурсною комісією

Білоберізької сільської ради  протягом 30 днів з дня публікації оголошення, за адресою  село Устеріки, вул. Центральна 25А Верховинського району Івано- Франківської області, Білоберізька сільська рада .

 

             Додаткові відомості щодо оплати праці, функціональних обов’язків та умов проведення конкурсу можна отримати у виконавчому комітеті Білоберізької сільської ради .

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше