Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Підсумки обласної мистецько-патріотичної акції «Незламна мужність поколінь»

Новина
11.12.2023

В суботу, 9 грудня, в місті Галич проведено підсумки обласної мистецько-патріотичної акції «Незламна мужність поколінь», присвяченої до важливої події – 80-річчя створення Української Повстанської Армії.


В унікальній атмосфері картинної галереї «Древній Галич» розгорнулася тематична виставка, яка привернула увагу кожного відвідувача. На виставці також були представлені цінні експонати, що належать Білоберізькій територіальній громаді. Це унікальна колекція, що віддзеркалює багатогранність історії та культури громади.


Відвідувачі мали можливість поринути в історію та культуру, відчути дух минулих поколінь і вшанувати важливий етап в історії України. Заходи пройшли в атмосфері патріотизму та величі, що підкреслило значення вшанування великої ініціативи УПА у становленні національної самосвідомості.


Подія стала не лише святковим відзначенням, але й чудовою нагодою об'єднати громади у збереженні історичної спадщини.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше