Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» в Білоберізькій громаді

Новина
09.02.2024

В Білоберізькій територіальній громаді вчора стартував другий (територіальний)  етап змагань у межах проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» у  загальнонаціональному марафоні  в одному з п’яти видів спорту.

Загалом проєкт охоплює понад 20 областей України і спрямований на розвиток фізичної культури і спорту України. У нашій громаді  до участі у проєкті зареєструвалися 22  шкільних команд: 7 – з баскетболу, 9 – волейболу, 6 – футзалу.

Змагання з волейболу проведено 8 лютого на базі Довгопільського ліцею, 22  лютого будуть проведені змагання з баскетболу в Довгопільському ліцеї  та 7 березня на базі Устеріківської гімназії пройдуть змагання з футзалу.

 Це перший грандіозний спортивний проєкт для школярів, на меті якого – допомогти залучити молодь саме до шкільного спорту і навчити дітей бути командою. Закінчилися ліги в школах, наразі переходимо до змагань у громаді, переможці яких будуть в квітні – травні брати участь в районному етапі  «Всеукраїнської шкільної ліги пліч -о- пліч».  Цей проект, у першу чергу, для дітей: щоб кожен учасник, кожен гравець і кожен спортсмен відчув себе чемпіоном. А також у змаганнях надзвичайно важлива роль відведена педагогам та тренерам, які мотивують і надихають своїх учнів. Ми змагаємося за любов дітей до спорту. Адже чим більше дитина фізично активна, тим більше вона витримує психологічні навантаження, з якими ми наразі стикаємося.

За підсумками матчу учасники команд отримали грамоти

У матчі брали  участь 5 команд хлопців і 4 команди дівчат школярів 7-9 класів закладів загальноосвітніх закладів громади.

Переможцями стали команда  хлопців Черемошняського ліцею та  команда дівчат  Довгопільського ліцею.

Бажаємо всім успіху, щоб кожен відчув дух перемоги. Разом переможемо!

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше