Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПОЧАТОК ПРОЦЕДУРИ РОЗГЛЯДУ ТА ВРАХУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ У ПРОЕКТІ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ.

Громадські слухання
19.05.2023

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

  про проведення громадських слухань проєкту містобудівної документації «Детальний план території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Сенківське Білоберізької сільської територіальної громади Верховинського району Івано-Франківської області».

1.Підставою розробки проєкту містобудівної документації «Детальний план території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Партатус Маріанни Володимирівни, що розташована за адресою с. Сенківське Білоберізької сільської територіальної громади Верховинського району Івано-Франківської області».

(далі - Детальний план території) є рішення  двадцять четвертої сесії восьмого демократичного скликання від 24 січня 2023 року № 792-24/2023. 

  1. Завдання на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спору гр. Партатус Маріанни Володимирівни, що розташована за адресою с. Сенківське Білоберізької сільської територіальної громади Верховинського району Івано-Франківської області затверджено архітектором Назарієм Ігнатюком , погоджено сільським головою Дмитром Іванюком та начальником відділу містобудування та архітектури Верховинської РДА Олександром Ігнатюком.
  2. Замовником розроблення Детального плану території визначено Білоберізьку сільську раду з залученням фінансових джерел фізичної особи, зацікавленої у розробленні містобудівної документації. Відповідальним за розроблення та фінансування Детального плану території гр. Партатус Маріанну Володимирівну. Розробником проєкту Детального плану території є архітектор Ігнатюк Назарій (на підставі договору та завдання на розроблення містобудівної документації).
  3. З врахуванням вимог Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2022 №1196), громадські слухання з обговорення проєкту містобудівної документації «Детальний план території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Сенківське Білоберізької сільської територіальної громади Верховинського району Івано-Франківської області» відбудуться  19 червня  2023 року (початок о 12-00 год.) в  будинку культури с. Яблуниця, що розташований за адресою с. Яблуниця вул.. Центральна буд. №  Верховинського району Івано-Франківської області . Реєстрація учасників відбуватиметься безпосередньо на громадських слуханнях відповідно до документу, який посвідчує особу та підтверджує місце реєстрації.
  4. З урахуванням положень, встановлених Конституцією України та постановою Кабінету Міністрів України від 12.03.2022 №263 «Деякі питання забезпечення функціонування інформаційно-комунікаційних систем, електронних комунікаційних систем, публічних електронних реєстрів в умовах воєнного стану», а також відповідно до Указу Президента України від 18.04.2022 №259/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», законів України «Про правовий режим воєнного стану», «Про оборону України», обмежено розміщення на сайтах органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування матеріалів детальних планів територій населених пунктів.
  5. Враховуючи наведене, з метою ознайомлення громадськості з матеріалами проєкту містобудівної документації «Детальний план території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Сенківське Білоберізької сільської територіальної громади Верховинського району Івано-Франківської області» при організації і проведенні громадських слухань вказаної містобудівної документації буде дотримано процедуру, встановлену Законом і Порядком, з урахуванням вимог чинних законодавчих і нормативних актів у цій сфері, Рішення ради оборони, а також умов дотримання обмежень щодо розміщення інформації про плани прокладання наземних і підземних комунікацій, відомостей про обʼєкти критичної інфраструктури, обʼєкти підвищеної небезпеки, порушення функціонування та виведення з ладу яких становлять загрозу для життєдіяльності населення. З матеріалами проєкту містобудівної документації «Детальний план території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Сенківське Білоберізької сільської територіальної громади Верховинського району Івано-Франківської області» на паперових носіях можна в приміщенні  з вільним доступом до них громадськості в приміщенні Яблуницького старостинського округу в  робочі дні з 09-00 год. до 13-00 години. Доступ до матеріалів проекту містобудівної документації, з урахуванням умов воєнного стану, здійснюється з обовʼязковою реєстрацією та ідентифікацією фізичних осіб, представників юридичних осіб (на підставі документу, що посвідчує особу – паспорта громадянина України).

7.Відповідальні особи, які забезпечують розгляд пропозицій (зауважень) громадськості до проєкту містобудівної документації від замовника – Білоберізької сільської ради:  Пилипюк Василь Васильович –  перший заступник сільського голови,  Федорчук Петро Петрович –  староста Яблуницького старостинського округу Білоберізької сільської ради.

8.Пропозиції (зауваження) громадськості надаються у письмовій формі або надсилаються електронною поштою на адресу замовника -  Білоберізької сільської ради (контактні дані: 78715,  с. Устеріки, вул. Центральна ,25А, e-mail: 0679650973@ukr.net) із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

Пропозиції, подані після встановленого строку громадського обговорення, яке триває з 19 травня  2023 року до 19 червня 2023 року, не розглядаються.

Табл.1

поз.

Найменування

Одиниці виміру

Кількість

Примітка

1

Площа опрацювання ЛПТ

га

0,9600

 

2

Площа проектованої земельної ділянки 

га

0,2500

 

3

Площа забудови 

м2

92,0

 

 

- житловий будинок

м2

60,0

 

 

- господарська будівля

м2

32,0

 

4

Площа твердого покриття

м2

290,0

 

 

- в межах земельної ділянки

м2

240,0

 

 

- за межами земельної ділянки

м2

50,0

 

5

Площа озеленення

м2

 

2168,0

 

Термін ознайомлення з проектом містобудівної документації, подання зауважень та пропозицій - на протязі 30 днів з моменту оприлюднення.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше