Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Попереджаємо споживачів про небезпечну харчову добавку з Малайзії

Оголошення
23.05.2019

Попереджаємо споживачів про небезпечну харчову добавку з Малайзії

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшли інформаційні повідомлення системи RASFF від 09.05.2019року № 2019.1202– fup7 стосовно виявлення неавторизованої субстанції Tadalafil в харчовій добавці з Малайзії, що імпортувалась через Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії (імпортер Import/ Export Energy Company Ltd) до окремих держав-членів ЄС та до України.

Головне управління Держпродспоживслужби у Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вище зазначеного продукту, про необхідність вилучити його з обігу, а також письмово інформувати про виявлену невідповідність у строк не більше двох робочих днів компетентний орган, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів".

Звертаємо увагу споживачів, що вони мають право отримати інформацію про харчовий продукт; усі харчові продукти, що перебувають в обігу на території України, повинні маркуватися  державною мовою (ст. 39 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів").

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше