Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення RASFF щодо виявлення невідповідної продукції

Новина
25.06.2021

До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано- Франківській області надійшли інформаційні  повідомлення  системи швидкого оповіщення щодо  харчових  продуктів та кормів  RASFF: 

  • від 17.06.2021 р. № 2021.2966-fup 7 стосовно виявлення несанкціонованої речовини етиленоксид (32.5 mg/kg - ppm) в харчовій добавці (Locust Bean Gum), що експортувалась з Туреччини (постачальник: Cargill Tarim Ve Gida Sanayi Ticaret AS, Atasehir/Istanbul) до України (отримувач: ТОВ «Тетра Пак»).
  • від 18.06.2021 р. № 2021.2799-fup 1 стосовно виявлення флуазифоп-п (0.052 mg/kg - ppm) в броколі, що експортувались з Республіки Польща (виробник, вантажовідправник: Polski Ogrod Sp. z o. o.) до України (отримувач: ТОВ «Торгівельний Дім «Асканія», м. Київ, пров. Новопечерський, 5, 01042).

 

Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"

Шановні споживачі ! У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.:(0342) 511389, 511392 або звертайтесь до територіальних управлінь. 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше