Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Творчий конкурс "Серцем єдиним, ми - Україна"

Новина
05.04.2024

«Серцем єдиним, ми – Україна». Під такою назвою на Прикарпатті проходить творчий конкурс, проведення якого ініціювала голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук.

Мета проєкту "Серцем єдиним, ми - Україна" - підсилити національно-патріотичне виховання школярів, підтримати обдарованих дітей та сприяти їхньому психоемоціному розвантаженню.

Сьогодні перший етап конкурсу «Серцем єдиним, ми – Україна» пройшов у Білоберізькій сільській територіальній громаі. До масштабного проєкту долучилися вісім творчих й талановитих колективів учнів та учениць 8-11 класів гімназій та ліцеїв громади, а саме: Білоберізький Ліцей, Гринявський ліцей , Довгопільський ліцей, Черемошнянський ліцей, Грамітнянська гімназія, Пробійнівська гімназія, Устеріківська гімназія та Стебнівська Гімназія.   

Цей конкурс – для учнівської молоді, які цікавляться подіями сьогодення, майстерно володіють словом, розповідають цікаві історії про наших Захисниць та Захисників, а також гарно танцюють та співають патріотичних пісень. Колективи учасників конкурсу презентували свої творчі доробки також за допомогою вокалу та хореографії.

Голова Білоберізької громади, Дмитро Іванюк, у своєму вітальному слові до учасників конкурсу підкреслив, що навіть повномасштабне вторгнення ворога не повинне перешкоджати життю та розвитку дітей. Конкурс "Серцем єдиним, ми – Україна" став чудовою нагодою для виявлення талантів та обміну досвідом.

Всі колективи закладів освіти представили на розгляд журі підготовлені проєкти, логотипи команд та композиції. 

Пробійнівська гімназія - проєкт «Пам’ять про пробійнівського журавлика», Грамітнянська гімназія – проєкт «Кулеметниця Ксена – випускниця школи, в якій навчаюся я», Устеріківська гімназія – проєкт «Устеріківські воїни-гуцули на захисті держави в сучасній російсько-українській війні», Стебнівська гімназія – проєкт «Герої сучасності серед нас» , Білоберізький ліцей – проєкт «Шлях Героя Дмитра Мацепи», Довгопільський ліцей – проєкт «На шляху до волі крізь віки», Гринявський ліцей – проєкт «Стали молитвою, сльозами, вічним болем…» , Черемошнянський ліцей – проєкт «Волелюбне серце».

За результатами конкурсу найкращим логотипом визнано логотип, підготовлений командою Устеріківської гімназії. 

Проєкт, який визнаний переможцем – «Волелюбне серце» Черемошнянського ліцею. 

Перше місце в конкурсі «Серцем єдиним, ми – Україна» зайняв Гринявський ліцей, який буде представляти Білоберізьку громаду на районному етапі конкурсу.

Більше фото та відео з заходу на нашій сторінці у ФБ: https://www.facebook.com/biloberizkaTG/

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше