Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Схід селян в селі Голошина

Новина
27.05.2021

26 червня 2021 року відбувся схід селян в найвіддаленішому старостинському окрузі Білоберізької ТГ селі Голошина.

В сході селян взяли участь голова Білоберізької ТГ Дмитро Іванюк, заступники сільського голови Василь Пилипюк та Юрій Федорчук, начальник фінансового відділу Василь Феркаляк, начальник відділу освіти, культури та спорту Галина Дмитроняк, депутат Чернівецької обласної ради Ілля Косован, директор КНП "Яблуницька АЗПСМ" Станіслав Григорчук, поліцейський офіцер громади Мирослав Мегедин, спеціаліст-землевпорядник Оксана Тануляк. В ході роботи сходу селян відбувся звіт директора Голошинської початкової школи Марії Кічеряк про роботу закладу освіти в 2020-2021 навчальному році. Силами учнів та вчителів Голошинської початкової школи для всіх присутніх була проведена чудова концертна програма, присвячена святкування Дня Матері.

Також присутні мали змогу поставити питання представникам влади стосовно питань, які їх найбільше цікавлять та отримати аргументовані відповіді. Найважливішими для горян є питання функціонування пришкільного інтернату та здійснення пасажирських перевезень рейсовим автобусом.

В подальшому такі зустрічі планується проводити в усіх населених пунктах громади.    

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше