Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Штормове (метео) попередження Управління з питань цивільного захисту ОДА.

Оголошення
06.08.2018

В другій половині доби 29 червня та впродовж 30 червня на річках басейну Днiстра очікується продовження розвитку високого дощового паводку з підйомом рівнів води:

- на притоках Дністра 2 – 3,5 м над передпаводковим; 

- на Дністрі 3,5 – 4 м над передпаводковим. 


Вода вийде на заплаву, можливе її затоплення, а також підтоплення пасовищ та городів на річках Лімниця, Бистриця Солотвинська, Бистриця Надвірнянська, Чечва, Ворона, Свірж, Лужанка, а також на р. Дністер. Можливе перевищення відміток підтоплення у містах Галич, Івано-Франківськ та Тисмениця , придністровських селах Дубівці, Єзупіль, а також на р. Луква (с. Боднарів), на р. Ворона (с. Підпечари), на р. Бистриця (с. Ямниця).


При дуже сильних дощах посилюється можливість формування значного місцевого та схилового стоку, в горах утримується загроза утворення селів.


Протягом доби 30 червня по області та місту очікується сильний дощ, гроза, місцями град, шквалисте посилення вітру 15-20 м/с.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше