Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Спеціалісти Держпродспоживслужби Коломийщини забезпечують роз’яснення та контроль за дотриманням вимог законодавства при організації харчування школярів

Новина
12.02.2021

 

11 лютого 2021 року спеціалісти Коломийського міського управління  Головного управління Держпродспоживслужби Прикарпаття  провели онлайн-семінар з директорами, відповідальними за харчування дітей, працівниками харчоблоків та медичними працівниками ліцеїв і гімназій Коломийської територіальної громади.

Захід було організовано з метою роз’яснення сучасних підходів до організації харчування в закладах загальної середньої освіти в світлі нового  Санітарного регламенту, що почав діяти в Україні з 01 січня 2021 року. 

Під час роботи спеціалісти Держпродспоживслужби детально проаналізували основні  положення згаданого документа (зокрема – вимоги до організація харчування учнів (в т. ч. дітей  з особливими дієтичними потребами), дозволенні та заборонені харчові продукти та напої, принципи здорового харчування тощо).

В підсумку учасники семінару отримали необхідні практичні поради та методичні рекомендації.

Напередодні, 10 лютого 2021 року спеціалісти  Коломийського  міського  управління спільно з фахівцями Івано-Франківської регіональної  державної  лабораторії Держпродспоживслужби  провели позаплановий  захід  державного  контролю в харчоблоці Коломийської гімназії № 10 з метою перевірки дотримання вимог законодавства  про  харчові  продукти  при  постачанні та наданні послуг з організації харчування для закладів загальної середньої освіти.  Було відібрано зразки різних видів продукції для досліджень.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше