Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Свято до дня захисту дітей

Новина
03.06.2024
Сьогодні в Білоберізькому ліцеї проводилось свято до Міжнародного дня захисту дітей. Свято організовано відділом освіти в співпраці зі службою у справах дітей Білоберізької територіальної громади.
 
Свято розпочалось з урочистого концерту. Згодом учні 8-9 класів долучились до спортивної локації, де грали в теніс, баскетбол та проводились цікаві естафети в рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу "Рух - це здорово".
 
Учні 1- 4 класів малювали кольоровими крейдами малюнки на тему "Щасливе дитинство".
На локації" Умілі руки" учні 6 класу виготовляли патріотичні вироби з кольорового паперу.
У "Творчій майстерні" учні 5 класу малювали на тему" Дитинство без війни".
 
Діти - це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. У День захисту дітей бажаємо кожній дитині міцної сім'ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої Землі буде здоровим і щасливим.
 
Службою у справах дітей були підготовлені пам'ятні подарунки для дітей сиріт, дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, позбавлених батьківського піклування та внутрішньо переміщених дітей з дитячого будинку сімейного типу.
 
Бережіть дітей, адже вони наше продовження!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше