Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Турбота про медицину сьогодні- запорука здоров'я майбутніх поколінь

Новина
11.01.2023

Майже нездійсненна мрія для жителів Яблуницького куща Білоберізької сільської територіальної громади стала реальністю на початку нового 2023 року. До КНП "Яблуницька АЗПСМ" Білоберізької сільської ради завітав засновник та президент Міжнародного Благодійного Фонду "ТРЕБА ЖИТИ" Михайло Коренюк. Фонд займається благодійною допомогою щодо забезпечення медичним обладнанням лікарень та реабілітаційних центрів. Зокрема до КНП "Яблуницька АЗПСМ" доставлено надсучасний апарат ультразвукової діагностики вартістю біля 900 тис. грн. та аналізатор електролітів вартістю біля 250 тис. грн.

Також укладена угода про подальшу співпрацю між Білоберізькою сільською радою та благодійним фондом щодо забезпечення медичних закладів громади необхідним обладнанням та супутніми, а також забезпечення КНП "Яблуницька АЗПСМ" сучасно обладнаним автомобілем підвищеної прохідності для послуг жителів громади.

Білоберізька сільська рада висловлює щиру вдячність міжнародному благодійному фонду "Треба жити" і персонально його керівнику Коренюку Михайлу Миколайовичу за надану благодійну допомогу для медичних закладів громади та наміри подальшої співпраці, що є дуже необхідно і актуально в даний час, особливо в умовах воєнної агресії російської федерації проти України. 

 НЕХАЙ ЖИТТЯ ВАМ ВІДДЯЧИТЬ СТОРИЦЕЮ ЗА ВСІ ВАШІ ДОБРІ СПРАВИ!!!

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше