Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Верховині розповіли про сучасні тенденції з розвитку та впровадження електронних сервісів службою зайнятості

Новина
29.11.2021

Відкрила захід директор Верховинської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Марія Семенюк, яка ознайомила учасників зі станом районного ринку праці.

«Головна мета служби зайнятості - це офіційне працевлаштування кожного безробітного з достойною заробітною платою і соціальним захистом, а також забезпечення роботодавців кваліфікованими працівниками», - зазначила М. Семенюк. Вона розповіла про послуги служби зайнятості для роботодавців, а також наголосила, що легалізація праці та заробітної плати гарантує забезпечення соціальних прав та гідну пенсію працівникам.

Фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями районної філії Оксана Струк продемонструвала, як створити власний Електронний кабінет роботодавця та розповіла, які переваги роботи у ньому.

Також учасники дізналися про можливість компенсації Єдиного соціального внеску роботодавцям за новостворені робочі місця, соціальний захист та працевлаштування осіб з інвалідністю.

О.Струк ознайомила учасників з порядком заповнення та термінами подання звітності 3-ПН, а також як запобігати проявам дискримінації.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше