Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Умови роботи закладів торгівлі під час карантину!!!

Оголошення
25.03.2020

Шановні мешканці громади!
У зв'язку з карантином закликаємо Вас залишатись вдома!
Сьогодні 25-го березня всім керівникам закладів торгівлі, які працю на території Білоберізької ОТГ в умовах карантину було надано розпорядження Білоберізької ОТГ в якому йдеться наступна інформація:

1.Керівникам закладів торгівлі, які працюють в умовах карантину, при вході до закладу торгівлі встановити засіб для дезинфекції рук відвідувачів, встановити обмежувальні знаки на відстані не менше 1,5 м. для кожного відвідувача при оплаті покупки на касі, обмежити перебування в закладі до 10 відвідувачів одночасно, суворо дотримуватись норм чинного законодавства України.

2.Керівникам суб’єктів господарювання, які працюють в умовах карантину, придбати дезінфікуючі засоби і спорядження та забезпечити постійну санітарну обробку контактних поверхонь на підпорядкованих об’єктів.

Будьте пильними та піклуйтеся про своє здоров‘я, обов'язково зверніться до сімейного лікаря, у разі поганого самопочуття!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше