Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага! Повідомлення RASFF: в неочищеному насінні кунжуту, що експортувалось з Індії через Нідерланди до країн-членів ЄС та до України, виявили оксид етилену

Новина
22.01.2021

 

Увага! Повідомлення RASFF: в неочищеному насінні кунжуту, що експортувалось з Індії  через Нідерланди до країн-членів ЄС та до України,  виявили оксид етилену

До Держпродспоживслужби надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF):

- від 19.01.2021 р. № 2020.4957-fup 3 стосовно виявлення несанкціонованої речовини оксид етилену (> 5 mg/kg – ppm) у неочищеному насінні кунжуту, що експортувалось з Індії (експортер: Talakshi Lalji & Co, Mumbai) через Нідерланди (імпортер: H.HC. Schobbers B.V., Venlo) до країн-членів ЄС та до України (отримувач: ТОВ «Райсіо Україна», вул. В. Хвойки 18/14, офіс 308, м. Київ, 04080, konstantin.morgulis@raisio.com).

Держпродспоживслужба Прикарпаття попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу, адже встановлено, що вона може спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів". 

Шановні споживачі! У разі виявлення  даного харчового продукту в обігу,  просимо негайно повідомити  Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392,  або звертайтесь до районних, міських  управлінь, відділів Головного управління.

 

Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше