Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Солотвинській територіальній громаді спеціалісти Держпродспоживслужби провели семінар для відповідальних за харчування та медичних працівників шкіл

Новина
04.02.2021

02 лютого 2021 року спеціалісти Богородчанського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області на базі Солотвинської ТГ провели семінар для шкільних медсестер та підприємців, які організовують харчування дітей в школах.

Під час заходу обговорили основні аспекти організації харчування за новим Санітарним регламентом та впровадження системи НАССР в шкільних їдальнях, вимоги до примірного меню, картотеки страв, переваги гарячого шкільного харчування та вплив карантинних обмежень на  його організацію.

Нагадаємо, що у новому Санітарному регламенті, який набрав чинності з 1 січня 2021 року, змінено підходи до організації харчування. Зокрема, внесені зміни стосовно харчових продуктів, призначених для реалізації учням у якості буфетної продукції та встановлені групи харчових продуктів, які повинні бути у щоденному шкільному раціоні учнів, врегульовано питання організації харчування дітей з особливими потребами.  

Фахівцями управління буде продовжена робота з питань інформування та роз’яснення нових вимог Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, а також забезпечено здійснення державного нагляду за дотриманням вимог даного регламенту в школах і контроль за усуненням виявлених порушень.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше