Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулось засідання 34 сесії Білоберізької сільської ради

Новина
17.05.2024
В середу, 15 травня, відбулось чергове засідання 34 сесії Білоберізької сільської ради VІІІ демократичного скликання, яку провів голова сільської ради Дмитро Іванюк. Засідання сесії депутати та всі присутні почали з виконання Гімну України та хвилини мовчання за всіма полеглими захисниками.
В роботі сесії взяли участь 12 депутатів, керівники та спеціалісти структурних підрозділів громади. Депутати розглянули 16 питань порядку денного засідання сесії.
Першим питанням був проект рішення про затвердження тимчасового порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів Білоберізької сільської територіальної громади. Далі питання про надання дозволу на списання основних засобів та ряд земельних питань. Також депутати внесли зміни до фінансування плану заходів Цільової програми "Сприяння обороноздатності України на 2024 рік" та "Програми благоустрою населених пунктів Білоберізької сільської територіальної громади на 2024 рік", бюджету територіальної громади. Прийняли рішення про перейменування закладів культури Білоберізької сільської ради та затвердили їх статути у новій редакції. Внесли зміни до рішення сільської ради "Про утворення молодіжної ради при Білоберізькій сільській раді об'єднаної територіальної громади" та затвердили розподіл обов'язків між сільським головою, першим заступником сільського голови, заступником сільського голови з питань діяльності виконавчих органів та секретарем сільської ради. Також депутати заслухали звіт про роботу «Яблуницької амбулаторії загальної практики сімейної медицини» Білоберізької сільської ради за 2023 рік, розглянули заяви громадян та робочі питання.
По кожному питанню порядку денного депутати прийняли відповідні рішення.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше