Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ВІДКРИТТЯ НОВОГО АДМІНІСТРАТИВНОГО ПРИМІЩЕННЯ З ЦЕНТРОМ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ БІЛОБЕРІЗЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Новина
10.11.2021

У НАШОМУ СУСПІЛЬСТВІ ЗАВЖДИ БУЛА ПОТРЕБА В РОЗВИТКУ ТА ПІДТРИМЦІ ДОВІРИ ДО ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ! ЗАВДЯКИ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ ВЛАДИ ТА ОБ'ЄДНАННЮ ГРОМАД ПОСТІЙНО РОЗШИРЮЮТЬСЯ ПОВНОВАЖЕННЯ І МОЖЛИВОСТІ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ. ІНТЕГРАЦІЯ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ДУЖЕ ВАЖЛИВИЙ КОМПОНЕНТ ПАКЕТУ РЕФОРМ У ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ.

ГОЛОВНЕ У ЦЬОМУ СВОЄЧАСНЕ, ПОВНЕ ТА ЯКІСНЕ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ НАСЕЛЕННЮ.

СЬОГОДНІ, У БІЛОБЕРІЗЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ УРОЧИСТО ПОЧИНАЄ РОБОТУ ЦНАП, ЯКИЙ ПРАЦЮВАТИМЕ ДЛЯ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ.

БУДІВНИЦТВО ЦНАПУ РОЗПОЧАЛОСЬ У 2018 РОЦІ. КОШТОРИСНА ВАРТІСТЬ ОБ'ЄКТУ СТАНОВИТЬ ПОНАД  18 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ.

 

ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТУ БУЛИ ЗАДІЯНІ КОШТИ БЮДЖЕТІВ РІЗНИХ РІВНІВ ТА МІЖНАРОДНОЇ ТЕХНІЧНОЇ ДОПОМОГИ:

СУБВЕНЦІЯ З ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ «НА РОЗВИТОК ІНФРАСТРУКТУРИ ОТГ», КОШТИ ДЕРЖАВНОГО ФОНДУ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ.

КОШТИ СУБВЕНЦІЇ З ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ НА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗВИТОК ОКРЕМИХ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ, КОШТИ МІСЦЕВОГО БЮДЖЕТУ БІЛОБЕРІЗЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ.

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЦНАПУ ОТРИМАНО В РАМКАХ УЧАСТІ В 4 РАУНДІ  КОМПОНЕНТУ ІІ «СТВОРЕННЯ ЦЕНТРІВ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ТА ПІДВИЩЕННЯ ПОІНФОРМОВАНОСТІ НАСЕЛЕННЯ ПРО МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ» ПРОГРАМИ «ЮЛІД З ЄВРОПОЮ», ЩО ФІНАНСУЄТЬСЯ ЄВРОПЕЙСЬКИМ СОЮЗОМ.

ЧАСТИНА БУДІВЕЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ ТА ОБЛАДНАННЯ ОТРИМАНІ В РАМКАХ УЧАСТІ В ПРОЄКТІ «ЗМІЦНЕННЯ ГРОМАДСЬКОЇ ДОВІРИ ЮСБІ ІІ», ЩО ФІНАНСУЄТЬСЯ АГЕНСТОМ США З МІЖНАРОДНОГО РОЗВИТКУ.

ОБЛАШТУВАННЯ ЗАЛИ ЗАСІДАНЬ ЗДІЙСНЕНО ЗА СПРИЯНННЯ ПРОГРАМИ «ДОБРЕ», ЩО ФІНАНСУЄТЬСЯ АГЕНСТВОМ США З МІЖНАРОДНОГО РОЗВИТКУ.

У ЦНАПІ НАДАВАТИМУТЬСЯ 138 ВИДІВ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ. 

В СУЧАСНИХ КОМФОРТНИХ УМОВАХ, В ТОМУ ЧИСЛІ ДЛЯ ОСІБ З ОБМЕЖЕНИМИ ФІЗИЧНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ, ПРАЦЮВАТИМУТЬ В ОСНОВНОМУ ОФІСІ 5 ПРАЦІВНИКІВ ТА 4 АДМІНІСТРАТОРИ НА ВІДДАЛЕНИХ РОБОЧИХ МІСЦЯХ В НАСЕЛЕНИХ ПУНКТАХ ГРОМАДИ.

ЦНАП ОБСЛУГОВУВАТИМЕ ТЕРИТОРІЮ БІЛОБЕРІЗЬКОЇ ГРОМАДИ, ЯКА СТАНОВИТЬ 370 КВАДРАТНИХ КІЛОМЕТРІВ, в одному приміщенні розміщені ЦНАП, адміністрація громади, її структурні підрозділи, поліцейська станція.У 17 НАСЕЛЕНИХ ПУНКТАХ ГРОМАДИ  ПРОЖИВАЮТЬ 8920  ОСІБ, ЯКІ МАТИМУТЬ  МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМУВАТИ якісні АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ.

 

Щира подяка усім , хто причетний до реалізації проєкту: народному депутату Верховної України Ради  8 скликання Юрію Солов’ю, народному депутату Верховної України Ради  9 скликання Володимиру Тимофійчуку, Голові Івано-Франківської ОДА Світлані Онищук, Голові  Голові Івано-Франківської ОДА  в 2014-2019 р.р. Олегу Гончаруку,  Голові Івано-Франківської ОДА в 2020 році Віталію Федоріву, першому заступнику Голови Івано-Франківської ОДА  в 2014-2020 р.р. Марії Савці, представникам донорських організацій: Програмі DOBRE, Програмі «U-LEAD З Європою», Програмі  «ЗМІЦНЕННЯ ГРОМАДСЬКОЇ ДОВІРИ ЮСБІ ІІ»,, виконавцем якої в Україні є компанія «Кімонікс», і всім-всім хто приклав свої зусилля до реалізації проєкту.

Особлива подяка підрядній організації ТзОВ «Промбудсервіс- Косів» в особі директора Володимира Тинкалюка, виконроба Романа Мочерняка, бригадиру Степану Зузяку, які  своєчасно і з високою якістю виконали всі будівельно-монтажні, оздоблювальні роботи та благоустрій території.

 Низький уклін всім Вам від жителів Білоберізької сільської територіальної громади!!!

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше