Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вилучення військового ПДФО позбавить громади можливості допомагати Збройним Силам України

Новина
13.09.2023
Депутати Білоберізької сільської ради та члени виконавчого комітету проти вилучення «військового» ПДФО в громад у 2024 році.
 
Асоціація міст України звернулась до Верховного Головнокомандувача Збройних сил України, голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України щодо збереження ефективної системи оборони України, сформованої з 24 лютого 2022 року взаємодією централізованого забезпечення Міністерства оборони України та мережі понад 1000 джерел фінансування та обслуговування сил безпеки й оборони з місцевих бюджетів.
 
У зверненні йдеться, що ініціатива вилучення з доходів місцевих бюджетів «військового» ПДФО руйнує державну єдність, яка здивувала світ з 24 лютого 2022 року, ділить громадян України на різні категорії, позбавляє захисників України та їх родини гарантованих Конституцією України прав, що забезпечуються місцевим самоврядуванням.
 
«Просимо зберегти в Державному бюджеті України на 2024 рік в доходах місцевих бюджетів «військове» ПДФО та 64% ПДФО з замороженням реверсних вилучень, а також підтримати законопроєкти 5995-д та 5960-1, які легалізують допомогу органів місцевого самоврядування Об'єднаним силам Збройних сил України», - зазначено у зверненнях Асоціації міст України.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше