Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Всеукраїнський рейд «Урок»

Новина
29.09.2021

На території Білоберізької сільської територіальної громади розпочався та триває Всеукраїнський рейд «Урок». Службою у справах дітей спільно з фахівцем соціальної роботи, інспектором ЮП Верховинського РВП та поліцейським офіцером громади  проводяться профілактичні бесіди з учнями щодо належного відвідування занять, ознайомлено їх з відповідальністю за вчинення правопорушень та обов’язками учнів.

       Протягом вересня 2021року службою у справах дітей  проведено благодійну акцію «В школу з радістю» з метою підтримки дітей пільгових категорій та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. На проведення акції  виділено та придбано шкільних канцелярських товарів на суму 1,5 тис. грн., які  вручено у вигляді подарунків до 10 вересня 8 дітям категорійних сімей. 

        З батьками дітей проводилися профілактичні бесіди щодо відповідального батьківства, їх обов’язків у здобутті дітьми повної загальної середньої освіти. Звертаємо Вашу увагу на те що, відповідно до чинного законодавства, обов’язки по забезпеченню належних умов щодо навчання та виховання дітей покладено на Вас. Згідно зі ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, передбачено притягнення батьків до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків щодо забезпечення необхідних умов утримання, навчання та виховання дітей.

 

Шановні мешканці громади!

 

У разі виявлення дітей, які не приступили до навчання або дітей, які залишилися без батьківського піклування, просимо інформувати службу у справах дітей Білоберізької сільської ради за адресою: с.Білоберізка, Верховинський район, Івано-Франківська область, або за телефоном: (380672617174).

 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше