Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З новим 2023 роком!!!

Новина
31.12.2022

Шановні жителі Білоберізької територіальної громади, нашого району, Гуцульського краю та всієї України!
Щиро вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим!
Усі ми завжди з нетерпінням чекали новорічних свят. Проте цього року наші плани зруйнувала російська агресія. Майже 10 місяців ми боремося за нашу незалежність і свободу, чекаючи тільки на одне – Перемогу над ворогом. Тому Новий рік – це насамперед шанс загадати бажання. І ми знаємо, яким воно буде у кожного з нас.
Перед святами ми традиційно підбиваємо підсумки минулого року. Незважаючи на постійні обстріли і повітряні тривоги, відсутність світла і спроби ворога нас зламати, ми працювали і продовжуємо працювати. Наша громада зробила все можливе для того, щоб не тільки налагодити навчальний процес у закладах освіти ,організувати роботу кожного колективу, але й допомогти країні у ці надзвичайно важкі часи. Чимало з нас волонтерили та допомагали ЗСУ – влаштовували збори на необхідну амуніцію чи техніку, виготовляли солодощі та свічки, підтримували моральний дух захисників та захисниць. Про нас знає весь світ, нами пишаються. Я дякую кожному і кожній з вас за терпіння, мужність та відвагу. В цей передноворічний вечір хочу особливо привітати наших захисників та захисниць. Адже саме завдяки їм ми можемо зустрічати Новий рік, вирішувати свої справи.
Упевнений, що наступний рік стане для нас особливим, адже ми будемо святкувати нашу Перемогу та повертатися до звичного життя і ми будемо працювати на благо нашої країни ще наполегливіше. У нас ще багато планів, які ми впевнено і досконало будемо втілювати в життя.
Я хочу побажати всім нам миру, злагоди, терпіння та здоров’я. Ворогу нас не зламати! Працюємо далі. Усе буде Україна! Слава Україні! Слава Збройним Силам України!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше