Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Новина
31.12.2020

Шановні жителі  Білоберізької громади!

Вітаю Вас з Новим роком та світлим святом Різдва Христового!

    Незважаючи на всі труднощі, органи місцевого самоврядування, завдячуючи, насамперед, Вашій підтримці долали проблеми, розробляли нові та продовжували впроваджувати уже розпочаті соціально-значущі проєкти для нашої громади.

    Віримо, що любов до рідного краю, прагнення зробити його кращим будуть головною нашою опорою у 2021 році. Новий рік і Різдво – традиційно родинні свята. Нехай вони стануть для нас щедрими на добрі справи та здобутки. Нехай Різдвяна зоря об`єднає усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в колі найближчих і найдорожчих людей, і тих, хто далеко від рідної домівки та благословляє наші помисли, слова і діла.

     Вступає у свої права рік Бика, нехай він буде радісним і щасливим, повним надій і планів, сяючий успіхами і везінням, нехай збереже вірну дружбу, примножить багатство і нагородить міцним здоров’ям, творчим натхненням, оптимізмом і позитивом, щирою, взаємною любов’ю, нехай він повністю виправдовує Ваші очікування! Тож хай об’єднаються в році новому всі добрі починання і звершення заради майбуття нашої  громади ! З  Новим Роком та Різдвом Христовим !!!

                                                                                                                                                                                                                              З повагою сільський  голова Дмитро Іванюк

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше