Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Заморожені ягоди із Італії загрожують вірусом гепатиту

Оголошення
30.05.2019

Заморожені ягоди із Італії загрожують вірусом гепатиту

 

Звертаємо увагу споживачів та операторів ринку:  до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшли інформаційні повідомлення системи RASFF від 24.05.2019 р. №2019.1927 та від 27.05.2019 р. №2019.1927- fur 3 щодо вірусу гепатиту в суміші заморожених ягід виробництва Італії (Danti Giapiero&CS.R.L.) з сировини походження Литовської Республіки, Румунії та України (постачальник ТОВ «Планета-С» (вул.Дружби,16, с.Нижній Вербіж, Коломийський район, Івано-Франківська область) .

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучення та/або відкликання  її з обігу, а також потребу письмового інформування у строк не більше двох робочих днів  про виявлену невідповідність компетентний орган, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів".

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше