Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Згадуємо Героя Дмитра Дутку

Новина
22.04.2024
Рік тому, 22 квітня 2023 року, Дмитро Дутка загинув боронячи Україну від російських окупантів. Герой родом з села Голошино, проживав та похований в селі Чорногузи Вижницької громади.
Дмитро з 1984-1988 рр. навчався в Голошинській початковій школі, у 1993 році закінчив Яблуницьку школу, відтак профтехучилище у Заставні, відслужив дійсну військову службу у Бердичеві та, повернувшись додому, пішов працювати в Путильський лісокомбінат, як і його батько.
У бригаді його відразу полюбили, бо не цурався ніякої роботи, брався за найнебезпечніші ділянки. Він був не тільки висококласним трактористом, а й ще прекрасним механіком, добре розумівся на техніці. Це й стало ключовим у виборі військової професії. Після підписання контракту став механіком-водієм першого розвідувального відділення, другого розвідувального взводу першої розвідувальної роти.
Вічна пам'ять та слава Герою!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше